black-belt-cb51-compress

Velkommen til Ålsgårde Karate Klub.

Klubben blev grundlagt i sommeren 1980 af Pierre Ghodbane, hvor den holdt til på fodboldbanen ved Krogebakke og på Hellebæk skole om sommeren.

Den daglige træning fra 1983 til 1987 stod Peter Smith og Søren Pedersen for.

Klubben ændrede navn i 1990 til Ålsgårde Karate Klub JKA, Zenshin Do.

Sensei for klubben var i mange år Sensei Carsten Ravn. Klubben har haft David Hill Pedersen og Sensei Johnny Finn Larsen som chefsinstruktør i 90´erne men fik ny chefinstruktør i marts 2001, Michael Sundstrup, 4.Dan. Sempai Robert Kattrup 5. Dan har været daglig instruktør i klubben siden 1988. Sensei Johnny Finn Larsen 5. Dan, overtog igen posten som chefinstruktør i 2006.

2011 blev et stort år for klubben, da mange af klubbens medlemmer fik nye Dan grader og den største ære for klubben blev at Sensei Johnny F. Larsen blev valgt ind i Shihankai (øverste råd i Danmark) i Honbu dojo.

Vi tæller i dag omkring 65 medlemmer, som er fordelt mellem nybegyndere, øvede og særdeles øvede.

Ålsgårde Karate Klub er medlem af : (JKA) Japan Karate Association, (DTKF) Dansk Traditionel Karate Forbund, (DIF) Dansk Idræts Forbund, (HSU) Helsingør Sports Union og IF Frem/Hellebæk